Rental Agent (Agjente/e te rentes) (3)
 • /
15 ditë
SIXT RENT A CAR
Fushë Kosovë
Te tjera
Përshkrimi

Sixt Rent a Car me adresë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës shpall konkurs për:

 • 3 Rental Agent (Agjente/e te rentes)

Sixt Rent a Car është një lider ndërkombëtar në dhenien me rent te veturave me nje game te flotes rreth 200-300 vetura. Ne po kërkojmë agjente/e shitjesh me aftësi të forta komunikimi me klient.

Detyrat dhe Përgjegjësitë kryesore

 • Kryen operacionet e përditshme ne dhenjen me qira të makinave, shërbimin ndaj klientit, mirëmbajtjen e automjeteve dhe transaksionet financiare.
 • Kontrollimi i reservimeve online.
 • Monitorimi i rezervimit dhe kthimit të automjeteve me qira.
 • Barazimi ne baza ditore te pagesave dhe barazimi i arkes.
 • Menaxhimi i kerkesave dhe shqetësimeve të klientëve në lidhje me marrjen me qira të automjeteve

Cilësitë tuaja:

 • Të ketë përvojë të mëparshme në një mjedis të drejtuar nga rentat.
 • Të njohe mire gjuhën angleze verbale dhe të shkruar.
 • Të jetë njohës i kompjuterit me aftësi të mira të tastierës.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, si me telefon ashtu edhe ballë për ballë me klient.
 • Të jetë në gjendje të punojë nën presion si individ dhe si pjesë e një ekipi për të përmbushur afatet dhe për të goditur objektivat.
 • Të jetë në gjendje të punojë me ndrrime, fundjavë dhe periudha pushimi me një sistem rotacioni.

Ju presim nëse bashkoheni me ne:

 • Pagë mujore 500,35 bruto+ racioni i ushqimit + bonus i bazuar në performance.
 • Sesione trajnimi me pagesë dhe mundësi zhvillimi të mëtejshëm.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen [email protected]

dhe shenoni poziten qe aplikon: Rental Agent-SIXT.

Afati i dorëzimit të CV është data 31.07.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787