Punëtor në prodhim (3)
20 ditë
Kuvilab
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

KUVILAB SHPK, shpall konkurs për:

Punëtor në prodhim, (3 pozita).

Përshkrimi i punës:

  • Kryen punë të ndryshme brenda sektorit të prodhimit.

Kualifikimi për vendin e punës:

  • Diploma e Shkollës së mesme e preferuar.

CV, dokumentet tjera mund ta dërgoni në email adresen: [email protected]

Telefon: +38349474848.

Adresa: Prishtine, Bardhosh

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787