Shitës/e per Pet-Shop
4 ditë
IMED SHPK
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

“IMED” ShPK shpallë konkurs për pozitën:

 • Shitës/e per Pet-Shop

Përgjegjësitë:

 • Aftësi të mira në komunikim,
 • Mirëpritje e klientëve dhe këshillimi për produkte,
 • Këshillimi i klientëve dhe shitje,
 • Kujdesi dhe prezantimi i produktit në mëyrën më të mirë,
 • Ndihmon klientet për të bërë zgjidhjen e produktit,
 • Monitoron rregullimin dhe renditjen e produkteve sipas instrukcioneve

Kerkesat:

 • Shkolla e mesme (avantazh shkolla e mesme e veterinarise);
 • Kandidati duhet të ketë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese, të jetë i shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes;
 • Duhet të jetë i vetë-organizuar, të punojë në ekip dhe të ketë iniciativë;
 • Njohuri të punës me kompjuter (MS Office);
 • Eksperienca në këtë lemi është avantazh.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në e-mail adresën: [email protected] . Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. Konkursi do të jetë i hapur deri me 20.07.2024.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787