Projekt menaxher
  • /
15 ditë
Eurometal
Ferizaj
Menaxhment
Përshkrimi

Kompania EUROMETAL SH.P.K shpallë konkurs për punëtor:

Projekt menaxher (1 Pozitë)

Kriteret:

  • Te kete pervoj pune 3 vite ne udheheqjen e projekteve,
  • Të udheheq projektet nga porosia deri ne liferim,
  • Të i përmbahet afateve kohore të paracaktuara për realizimin e projekteve,
  • Të jetë energjik.

Të interesuarit të kontaktojnë në nr. kontaktues 049/42 60 60.

Ose duke derguar CV-ne ne email[email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787