PUNËTOR NË DEPO/PICKER
23 ditë
Migros Group
Fushë Kosovë
Depo
Përshkrimi

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë e punës dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe të motivuar.

Migros Gorup shpall konkurs për:

PUNËTOR NË DEPO/PICKER

Ne ofrojmë:

  • Kontratë sipas fuqisë ligjore,
  • Pagë mesatare vjetore 700 euro,
  • Orar fleksibil i punës,
  • Bonuse,
  • Shujtë ditore.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV në e-mail adresën: [email protected]

Ose të paraqiten në Zyret Qendrore ne Migros Group me lokacion në Fushë Kosovë, Zona Industriale p,nr.

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000

Prishtinë, Kosovë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787