Dizajner Grafik (m/f)
4 ditë
Galeria Shopping Mall
Prizren
Dizajn Grafik
Përshkrimi

Konkurs pune në GALERIA Shopping Mall - Prizren!

Pozita: Dizajner Grafik (m/f)

  • Apliko tani duke dërguar CV-në në email adresën: [email protected] ,
  • Afati për aplikim është i hapur deri më 20 Korrik, 2024,
  • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë njohuri edhe në Social Media.

▪️Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787