MERCHANDISER (2)
3 ditë
Dauti Komerc
Gjakovë Prizren
Te tjera
Përshkrimi

Kompania Dauti Komerc SH.P.K me seli në fshatin Gërlicë, Komuna e Ferizajit, me qëllim të plotësimit të vendeve të reja të punës shpall konkurs për pozitën:

1 pozitë për Gjakovë; 1 pozitë për Prizren;

MERCHANDISER

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për ekspozimin e produkteve të asortimanit tonë, dukshmërinë në raftë, mbajtjen e kontakteve të rregullta me komercialistët dhe menaxherët e brendeve.
 • Zhvillimi i vazhdueshëm i aftësive personale dhe teknikave të prezantimit.
 • Asiston komercialistët në zhvillimin efektiv të brendit përkatës.
 • Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme.
 • Përcjell konkurrencën në treg.

Kualifikimet profesionale dhe arsimore:

 • Diplomë e shkollës së mesme (minimum).
 • Aftësi të mira komunikimi.
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup.
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.
 • Gatishmëri për punë dhe orar fleksibil gjatë festave.
 • TË JETË BANOR I VENDIT KU KËRKOHET.

Tek subjekti, aplikantët duhet të shënojnë MERCHANDISER – dhe vendin për të cilin aplikojnë.

CV-të së bashku me dëshmitë e kualifikimeve arsimore të dërgohen përmes email adresës [email protected] ose kopjet fizike të dokumentacionit të dorëzohen në selinë e Kompanisë “Dauti Komerc” SH.P.K – Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, respektivisht fshati Gërlicë Komuna e Ferizajit, çdo ditë pune duke filluar nga ora 08:00-16:00.

Kontakt tel: 049-736-933

Konkursi është i hapur deri më 19.07.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787