Anëtar/e Ekipi dhe Shofer për Delivery
  • 0800 21212
3 ditë
KFC Kosova
2
Full Time
Gjithë Kosovën
Gastronomi Logjistike
Banner
Përshkrimi

 

 

Aplikimi bëhet deri më 31.05.2022 përmes Website, duke ndjekur linkun https://kfckosova.com/join-our-team/ ose përmes email-it work@kfc-ks.com , me titull emrin e restaurantit për të cilin aplikoni.

Tagged as: Anetar Ekipi, kfc kosova, Shofer Delivery, shperndares

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000